söndag 1 februari 2009

1 februari

När jag skrivit det förra blogg inlägget (se nedan), så gick det inte mer än 2-3 timmar så fick jag feber! Var är mitt imunförsvar? Har det tagit semester? Checkat ut för all evig framtid?
Har jag bara en Stor Fet Basilusk som avväpnat mina små stackars soldater, typ den största någonsin och som bara drabbar mig?
Well well.... Idag har jag inte haft några "oh no i think im gonna swim*" känslor (* internskämt, swim = Svimma).

Helgen har med andra ord varit väldigt lugn. Sett en del filmer, bland annat Changeling med Angelina Jolie. Den var sååå bra! Verkligen! Jätte bra, och samtidigt så hemsk med tanke på att den bygger på en verklig händelse. Se den!
En annan film jag såg var Zack an Miri Make a Porno med Seth Rogen och Elizabeth Banks. Det var ingen höjdar film, men några skratt bjöd den på iaf. Se den i brist på annat.

Idag landade mami och Nisse på sin favorit ö. De blir borta 5 veckor. Det blir första gången på flera år som vi inte åker ner och hälsar på dem. Så sent som på nyår sa jag/vi, klart att vi kommer ner 1 eller 2 veckor, men vid närmare eftertanke är det många utgifter som är på kommande. Lägenhets köpet innebar ju att man ville köpa lite nya möbler osv, sen så fyller jag 30 i maj, och då vill jag åka till Rom, Paris eller nån annan söt och romantisk stad. Sen är det 4 semester veckor i sommar som skall fördelas på två länder, pengarna rullar och man vill ju inte nalla från sina gömda sparor.... Så nej... det blev inge sol o värme för oss nu i februari

----- Nä dags att bädda rent i sängen.....

Over and out!

Inga kommentarer: